Velkommen til FAFMYKOLOGI

Nyheder 27. maj 2023

Formålet med FAFMYKOLOGI er at stille skarpt på mykologi som en mulighed, hvis vi taler mad, medicin og økonomi. Målet er at uddanne i hvordan at man dyrker optimalt og sætte fokus på hvor let det egentligt er at dyrke svampe med den viden vi har i dag.

Vi ser også på de medicinske svampe som kan hjælpe os med at holde et godt helbred livet ud og som giver os en naturlig kilde til næring i hverdagen. Vi ser også på elektrokultur som en mulighed for at styrke væksten i mykologi.

Der kommer en YouTube kanal og en butik, samt podcasting omkring mykologi og elektrokultur og vi vil med tiden se en stigende interesse for svampe og elektrokultur i samfundet og forhåbentlig se en bedring i folkets helbred og indsigt.

Som det er i dag, så bliver vi nødt til at blive bedre til at leve korrekt og det er her at mykologi og elektrokultur kommer ind i billedet. Vejen til sundhed og lykke kommer gennem praktisk kundskab og sammenhold, kærlighed til naturen og hinanden, det er målet med arbejdet her, at rette op på tidligere fejltagelser og genskabe bevidstheden omkring korrekt levevis og dyrkning af god mad.

Friskt god mad som er dyrket korrekt er menneskets rette føde og medicin, og med kløgt kan vi hurtigt komme tilbage på benene og genoprette balancen i samfundet.

Tags